Catalogue


Shqipëria e Sipërme, 1800-1913 : në projektet dhe traktatet e Fuqive të Mëdha dhe shteteve ballkanike /
Gazmend S. Rizaj.
imprint
Prishtinë : Instituti Albanologjik, 2011.
description
646 p. : ill., maps ; 24 cm
ISBN
9789951596435, 9951596436
format(s)
Book
Holdings
More Details
imprint
Prishtinë : Instituti Albanologjik, 2011.
isbn
9789951596435
9951596436
language note
In Albanian.
catalogue key
10579660
 
Includes bibliographical references (p. 593-625) and index.

  link to old catalogue

Report a problem